Video hyrëse për
Albi Mall

NGJARJET

foto.jpg

ALBI OUTLET ALBI OUTLET

Albi Outlet është qendra më e re tregtare e Albi Group, dhe e para e llojit të vet në vendin tonë. Është e veçantë për arsye se në të gjinden brende të ndryshme të tekstilit, të cilat ofrojnë veshje të sezonit paraprak, mirëpo me çmime deri ne 70% më të lira se sa çmimet e tyre reale. Brendet më të njohura në Albi Outlet janë: Geox Outlet, BItsiani, Springfield, Tom Tailor, Tally Weijl, Jack and Jones, Celio, Tamaris, Nike, Adidas, Puma, Kanz etj. Përveç dyqaneve të tekstilit, në Albi Outlet mund të shërbeheni edhe në Hipermarketin Albi, Kozmetikë, SunBar & Restaurant dhe CoffeShop Company. CoffeShop Company është njëra ndër kompanitë më të njohura botërore e llojit të vet në tregun e kafesë, përpunimit e deri te shërbimi i saj në lokalet të ndryshme. Në CoffeShop Company mund të gjeni lloje të ndryshme Esspresso, Machiato, Moccachino, Late e shumë e shumë lloje të tjera, që vijnë për herë të parë në Kosovë.

Të gjitha këto, e shumë të tjera mund ti gjeni në Albi Outlet që gjendet në Zonën Industriale Prishtinë – Fushe Kosovë.

Albi Outlet karakterizohet me çmimet të lira, dhe shërbim korrekt.

0 KOMENTE

SHTO NJË PËRGJIGJIE

YOU MUST LOGIN TO SUBMIT A REVIEW

Harta e Albi Mall

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2015 Adresari.net