22 places in "Agjencitë e pavarura"

 1. FILTRO SIPAS:
 2. RENDIT SIPAS: Vlerësime / Të fundit
 • Korporata Energjetike e Kosovës

  Korporata Energjetike e Kosovës

  Kastriot / Obiliq

  KEK Korporata Energjetike e Kosovës sh.a. (KEK sh.a.) është ndërmarrja kryesore energjetike në Republikën e Kosovës. Ajo është e integruar…

 • POROSIT WEB

  POROSIT WEB

  Rr. Murat Mehmeti Nr.7, Tophane

  Porositweb.com është një kompani që ofron shërbime të ndryshme duke filluar nga logo deri te software të sofistikuar, deri më…

 • N.P.N LORI

  N.P.N LORI

  veli xhafa

  N.P.N LORI Kompani e licencuar nga AKK(Agjencioni Kadastral i Kosoves) per punë gjeodezike e kadastrale,(Matje,projektim,revidim etj…) Pronar:Inxhinier i Gjeodezis:Bajram Xhafa;…

 • Protech Computers

  Protech Computers

  bujanovac

  Internet Service ProviderSecurity Camera SystemTechnology SellerComputer Service

 • KAF Group JSC

  KAF Group JSC

  Prishtinë,Ulpianë, C2, H-III, Nr.6, Bulevardi “Deshmorët e Kombit”.

  Klientela jonë përfshin biznese të llojeve të ndryshme (të shumëllojshme) siç janë: ndërtimet, distribuimi, kujdesi shëndetësor, importi dhe eksporti, prodhimi,…

 • Agjensioni i Përkrahjes Së Punësimit Kosovë “APPK”

  Agjensioni i Përkrahjes Së Punësimit Kosovë “APPK”

  Bedri Pejani, Prishtina

  APPK është një organizatë jo-qeveritare dhe jo-fitimprurëse (me statut të beneficuar publik – shih certifikatën), aktive në fushën e ri-integrimeve…

 • Kosovar Civil Society Foundation “KCSF”

  Kosovar Civil Society Foundation “KCSF”

  Fazli Grajqevci

  E themeluar në vitin 1998, ndërsa zyrtarisht e regjistruar në dhjetor 1999, misioni parësor i KCSF-së ishte forcimi i iniciativave…

 • Kompania Ujësjellësi Rajonal Prishtina

  Kompania Ujësjellësi Rajonal Prishtina

  Tahir Zajmi / Rr. “Tahir Zajmi” p.n. 10000 Prishtine, Kosove

  Menaxhmenti i KUR “Prishtina” sh.a. i përkrahur nga palët e interesit (Bordi i Drejtorëve- aksionari, ZRRUK-u, administratat komunale,Policia e Kosovës,…

 • Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (BQK)

  Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (BQK)

  Garibaldi Prishtinë / Rr. Garibaldi nr 33 Prishtinë, Kosovë

  Më 27 korrik 2010, Kuvendi i Kosovës ka miratuar Ligjin nr. 03/L-209 për “Bankën Qendrore të Republikës së Kosovës”. Banka…

 • Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM)

  Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM)

  Rruga justinjani / Rr. Perandori Justinian Nr. 14, Qyteza Pejton 10000, Prishtinë, Kosovë

  I themeluar në vitin 2005, Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) është organ kompetent për rregullimin, menaxhimin dhe mbikëqyrjen e…

1 2 3
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2015 Adresari.net