86 places in "Institucione"

 1. FILTRO SIPAS:
 2. RENDIT SIPAS: Vlerësime / Të fundit
 • Tirana, Albania

  Tirana, Albania

  Rr. ''Durresit'' Tirana Albania

   

 • kosove,prishtine

  kosove,prishtine

  vellezrit fazliu

   laborator per testimin e derivateve te naftes

 • Instituti i Kosovës për Trajnime – Kosovo Training Institute
  IKT organizon trajnime juridike

  Instituti i Kosovës për Trajnime – Kosovo Training Institute

  Prishtinë

  Instituti i Kosovës për Trajnime (IKT) është organizate e dedikuar për promovimin dhe zbatimin e të mësuarit gjatë gjithë jetës me…

 • Kollçaku Law

  Kollçaku Law

  Ipek

  Avokatura Kollçaku LAW Rr.”Shpëtim Bojku” p.n., Pejë 30.000 Kosovë044-125-245 / 049-125-245 / 045 66-55-55

 • MKK-F.Kosovë

  MKK-F.Kosovë

  Nëna Terezë/Fushë Kosovë

  MINISTRIA PËR KOMUNITETE DHE KTHIM

 • Gjimnazi “HASAN NAHI”

  Gjimnazi “HASAN NAHI”

  Veternik Prishtinë

  Fondacioni për Arsim dhe Kulturë “ATMOSFERA” u themelua në 1 tetor të vitit 2004. Synimi dhe qëllimi i themelimit të…

 • Kolegji Universi

  Kolegji Universi

  Bardhosh

  Kolegji Universi, është një institucion i arsimit të lartë i themeluar në vitin 2005 si Kolegji Eurosporti. Lindja e këtij…

 • Medreseja e Mesme “Alauddin” Prishtinë

  Medreseja e Mesme “Alauddin” Prishtinë

  Mustafë Veselaj

  Fillet e medreseve në trevat shqiptare Në trevat shqiptare të aneksuara nga Jugosllavia pas vitit 1913 dhe konkretisht në trojet…

 • Shkolla e Mesme e Mjekësisë “Luciano Motroni”

  Shkolla e Mesme e Mjekësisë “Luciano Motroni”

  Ahmet Prishtina

  Shkolla e mesme e mjekësisë “Luciano Motroni” në Prizren është formuar në kuadër të Gjimnazit “Gjon Buzuku”/ish”J.R. Kica”, me vendimin…

 • Shkolla Fillore “Lekë Dukagjini”

  Shkolla Fillore “Lekë Dukagjini”

  Ahmet Prishtina

  Shkolla Fillore “Lekë Dukagjini”

1 2 3 9
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2015 Adresari.net