11 places in "Shëndetësi"

 1. FILTRO SIPAS:
 2. RENDIT SIPAS: Vlerësime / Të fundit
 • Asociacioni Shëndetësor Profesional

  Asociacioni Shëndetësor Profesional

  Mbreti Pleurat

  Asociacioni Shëndetësor Profesional është një prej asociacioneve më të mëdha profesionale, multidisiplinare për trajtimin e dhimbjes në Kosovë. Në gjirin…

 • Ordinanca Stomatologjike “Stardent”

  Ordinanca Stomatologjike “Stardent”

  Haxhi Zeka

  Ordinanca Stomatologjike specialistike “Stardent” e themeluar që nga viti 2006, kryen të gjitha shërbimet stomatologjike si dhe ato orale kirurgjike.

 • Bosnalijek

  Bosnalijek

  Bulevardi Nena Tereze 40/4, 10000 Pristina

  Industria kimike dhe farmaceutike Bosnalijek, me tradite ne prodhimin dhe shitjen e produkteve farmaceutike, eshte themeluar me 1951. Perfaqesia e…

 • American Clinic

  American Clinic

  Gazmend Zajmi Nr 33

  Kjo klinikë trajton të gjitha rastet e infertilitetit femëror dhe mashkullor duke vënë në përdorim pajisjet më të sofistikuara për…

 • StomaDent

  StomaDent

  Adrian Krasniqi 37

  Stomatologjia bashkëkohore

 • Ordinanca Stomatologjike “RAKA”

  Ordinanca Stomatologjike “RAKA”

  Afrim Zhitija

   Prof.Dr. Adil Raka dr. spec. Petrit Raka (Pedodonci dhe Stomatologji Preventive) dr. spec. Said Raka (Kirurgji Orale)

 • Spitali Rajonal “Isa Grezda”

  Spitali Rajonal “Isa Grezda”

  Deshmoeret e Liris, Gjakovë

  Nuk ka të dhënë

 • British Council Kosovo

  British Council Kosovo

  Rruga Justiniani no.6 Qyteza Pejton Prishtina 10 000

  The British Council creates international opportunities for the people of the UK and other countries and builds trust between them…

 • Civilian Police International (CPI)

  Civilian Police International (CPI)

  Perandori Justinjan #10 Pristina, Kosovo 10000

  In support of the U. S. Department of State, Bureau for International Narcotics and Law Enforcement Affairs, CPI recruits, selects,…

 • Spitali Rajonal

  Spitali Rajonal

  Rruga e Spitalit

  Spitali Regjional i Gjilanit funksionon në kuadër të Ministrisë së Shëndetësisë dhe ofron shërbime shëndetësore për nivelin dytësor për popullatën…

1 2
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2015 Adresari.net