6 places in "Kulturë"

 1. FILTRO SIPAS:
 2. RENDIT SIPAS: Vlerësime / Të fundit
 • Kino ABC

  Kino ABC

  Sheshi "Nëna Terezë", 10000

  Kompania për Distribuimin dhe Shfaqjen e Filmave “GENCI” është kompania e parë dhe e vetme me te gjitha te drejtat…

 • Vita Dent

  Vita Dent

  Fushe Kosove, Rr. Nënë Treza, Nr. 110/1, 12000

  -Themeluar ne vitin 1993, VITADENT çdo vitë ka modernizuar dhe zhvilluar ekipin dhe tenologjiine paralelisht me shtetet tjera të botës.…

 • Instituti i Mjekesise se Punes Gjakove

  Instituti i Mjekesise se Punes Gjakove

  Nënë Tereza, Gjakovë

  Nuk  ka të dhënë

 • Teatri Kombëtar i Kosovës

  Teatri Kombëtar i Kosovës

  Bulevardi Nënë Tereza

  eatri Kombëtar i Kosovës (në fillim me emrin Teatri Popullor Rajonal e pastaj Teatri Popullor Krahinor) u themelua në tetor…

 • Spitali Rajonal “Isa Grezda” Gjakovë

  Spitali Rajonal “Isa Grezda” Gjakovë

  Deshmoeret e Liris, Gjakovë

  Spitali rajonal i Gjakovës është në shërbim të të gjithë qytetarëve të Kosovës për të përmirësuar shëndetin e tyre. » MISIONINdërtimi…

 • SPITALI RAJONAL I PEJES

  SPITALI RAJONAL I PEJES

  Nena Tereza, Pejë

  Spitali Rajonal është i vetmi Spital i përgjithshëm i nivelit sekondar në Pejë dhe është i vendosur ne pjesën perëndimore…

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2015 Adresari.net