3 places in "Sport"

 1. FILTRO SIPAS:
 2. RENDIT SIPAS: Vlerësime / Të fundit
 • Federata e peshkatareve sportiv te Kosoves

  Federata e peshkatareve sportiv te Kosoves

  Prishtine, Agim Ramadani nr. 8

  Federata e peshkatarëve sportiv dhe rekreativ e Kosovës është institucion sportiv dhe rekreativ i Republikës së Kosovës i cili është…

 • Stadiumi “Ramiz Sadiku”

  Stadiumi “Ramiz Sadiku”

  Shkupi

  Stadiumi “Ramiz Sadiku”

 • Stadiumi i Qytetit Prishtinë

  Stadiumi i Qytetit Prishtinë

  Luan Haradinaj

  Stadiumi i Qytetit Prishtinë Kapaciteti: 16.200

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2015 Adresari.net