34 places in "Media"

 1. FILTRO SIPAS:
 2. RENDIT SIPAS: Vlerësime / Të fundit
 • Kijevë

  Kijevë

  Kijevë Kosovoe

  Sherbime Profesionale Ju mire presim 

 • Politiko.net

  Politiko.net

  Rruga "Abdyl Frashëri", Objekti 39, Lokali 1, Prishtinë.

  Politiko.net është një website informativ, një media online me  përmbajtje politike, ekonomike, kulturore e sportive, e themeluar në maj të…

 • Screen Media

  Screen Media

  Kole Nedelkovski Skopje

  Screen Media is a market leading outdoor advertising company in Macedonia that offers a fully integrated marketing program of great…

 • Perendimi Eger ENT

  Perendimi Eger ENT

  Fatmir Ukaj peje

  Perendimi Eger Entertainment Eshte HipHop Produksioni i pare ne Rrafshin e Dukagjinit ne Qytetin e Pejes.Na vizitoni web faqen zyrtare:…

 • Loqka.info

  Loqka.info

  `Hoxhe Kadri Prishtina

  Portali Zogu.info është themeluar në nëntor të vitit 2014. Qëllimi i themelimit të portalitështë ofrimi i alternativës në shperndarjen e…

 • Agjencia e Lajmeve INA

  Agjencia e Lajmeve INA

  Shkup Bit Pazar

  INA – Iliria News Agency Shkup: rr. “Kazandziska”, Çarshia e Vjeter, Shkup  1000, Shkup, Maqedoni tel:+389 70 534 387 ose…

 • ZICO TV

  ZICO TV

  Deshmoret e Kombit

   ZICO TV

 • Prishtinë

  Prishtinë

  Kosovë Prishtinë

  Portali Gazeta Informata u themelua në vitin 2015. Të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë. …

 • Intermedia Print

  Intermedia Print

  veternik, prishtinë

  Shtypshkronja Intermedia Print, eshte sinonim i kualitetit dhe kultures së shtypit.

 • ISG

  ISG

  Hilmi Rakovica, Prishtina

  ISG është themeluar më 2012 në Prishtinë nga Driton Latifi, i cili pas 16 viteve eksperiencë në gazetari të shkruar…

1 2 3 4
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2015 Adresari.net