15 places in "Prodhuese"

 1. FILTRO SIPAS:
 2. RENDIT SIPAS: Vlerësime / Të fundit
 • Golden Eagle

  Golden Eagle

  Ruga Brigada 123 P.N. 23000

  Golden Eagle – shije e energjisë! Ushqejeni trupin tuaj me energji. Golden Eagle është pije ideale për furnizimin e trupit…

 • Lesna

  Lesna

  Lidhja e Pejës, nr. 133 10000 Prishtinë

  LESNA shpk është fabrika më e madhe në rajon për prodhimin e dyerve dhe dritareve e cila filloi aktivitetin e…

 • siprint

  siprint

  Prizren

  Me një eksperiencë mbi tridhjetë vjeçare në fushën e shtypit offset, Siprint tashmë ka arritur standartet më të larta. Kjo…

 • Sharri Plast & Glass

  Sharri Plast & Glass

  prizren, wiliam volker

  Sharri Plast & GLASS eshte prodhues i dyerve dhe dritareve te plastikes, aluminit gjamit dhe fasadave strukturale.

 • AMO

  AMO

  Klinë / Kosovë

  Per Ne Industria Ushqimore AMO është themeluar në vitin 2008. Me rastin e privatizimit të objektit shoqëror në vitin 2006…

 • Kosmonte Food’s

  Kosmonte Food’s

  Fushë Kosovë

  Ndërmarrja jonë gjendet në magjistralen Pishtinë – Fushë Kosovë. Ndërmarrja jonë deri më tani numëron rreth 22 kompani internacionale me…

 • DONEX

  DONEX

  Gjilan - fsh Malishevë pn.

  Ndërmarja Prodhuese Tregtare “DONEX”, është ndërmarje e cila bënë prodhimin e Roletave të shumë llojeve të ndryshme nga Alumini si…

 • Devolli Corporation

  Devolli Corporation

  Pejë, rr. Zahir Pajaziti n.n.

  Devolli Corporation Sot   Dy aktivitete themelore: Prodhimi dhe shërbimet – Lider i prodhimit dhe distribuimit të produkteve kualitative të…

 • MEKA Halal Food

  MEKA Halal Food

  Dragash

  Fabrika e përpunimit të mishit e cila është themeluar në vitin 1992 , është e certifikuar me standardet HACCP dhe…

 • Flexograf

  Flexograf

  Rr. "Lidhja e prizrenit" pn. Gjilan

  Me lokacion në Gjilan, Flexograf është ndër kompanitë e para në Kosovë që ofron shërbime të shtypit të materialit flexo. Flexograf…

1 2
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2015 Adresari.net