10 places in "Organizata"

 1. FILTRO SIPAS:
 2. RENDIT SIPAS: Vlerësime / Të fundit
 • “Organizata për Shërbime Psikologjike”

  “Organizata për Shërbime Psikologjike”

  Suharekë, Brigada 123

  Organizata për Shërbime Psikologjike Organizatë kjo e cila për qëllim ka: Përfshirjën e të rinjve në zhvillimin e arsimit të…

 • EdGuard Institute

  EdGuard Institute

  Rr. "Nena Tereza", Ndertesa e Radio Kosoves Pristina

  EdGuard Institute for Education Studies is Kosovo’s first independent think tank devoted to education research and advocacy.

 • Group for Legal and Political Studies (GLPS)

  Group for Legal and Political Studies (GLPS)

  Rr.‘Rexhep Luci‘, Nr. 10/5, 10 000 Prishtinë, Kosovë

  Group for Legal and Political Studies is an independent, non-partisan and non-profit public policy organization based in Prishtina, Kosovo. Our…

 • Artpolis Center

  Artpolis Center

  shaban Polluzha Prishtine

   ARTPOLIS is a Kosovo-based NGO that promotes culture, arts and multiethnic co-existence through social dialogue and use of theatre as…

 • Women for Women

  Women for Women

  Arberia p.n. Prishtine Kosove

  Founded in 1993, Women for Women International (WfWI) provides women survivors of war, civil strife and other conflicts with the…

 • Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë

  Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë

  Faik Konica

  Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë është shoqatë e pavarur jofitimprurëse dhe jopolitike. PRAK  është e aftë të…

 • Instituti i Prishtinës për Studime Politike

  Instituti i Prishtinës për Studime Politike

  Rexhep Luci, 15/5

   Instituti i Prishtinës për Studime Politike është një prej organizatave joqeveritare më eminente në Kosovë. PIPS, përmes aktiviteteve dhe projekteve…

 • Enhancing Youth Employment – EYE Project

  Enhancing Youth Employment – EYE Project

  Nazim Gafurri 33. Po Box no.2

  Projekti Rritja e Punësimit për të Rinj (EYE) financohet nga Qeveria Zvicerane përmes Zyrës Zvicerane për Bashkëpunim në Kosovë (SCO-K). Projekti lehtëson përmirësimin e kushteve…

 • Oda Ekonomike Amerikane ne Kosove

  Oda Ekonomike Amerikane ne Kosove

  Perandori Justinian 16, Pejton, Prishtine, Kosove

  Oda Ekonomike Amerikane ne Kosove eshte nje organizate e pavarur biznesi e cila promovon mundesite ekonomike dhe interesat e biznesit,…

 • AQSCERT-KOSOVA

  AQSCERT-KOSOVA

  Lagja e Spitalit, Muharrem Fejza obj.C-15/10 NR.4

    “AQSCERT-KOSOVA vepron ne fushen e Certifikimeve Nderkombetare per te kontribuar ne menyre te pergjegjshme ne zhvillimin e qendrueshem, duke ruajtur nje…

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2015 Adresari.net