7 places in "Elektronikë"

 1. FILTRO SIPAS:
 2. RENDIT SIPAS: Vlerësime / Të fundit
 • Turbo Servis Prishtina

  Turbo Servis Prishtina

  Gjimnazi Sami Frashër

  Gjindemi të Gjimnazi “Sami Frashëri” (ish Shkolla Teknike “28 Nentori”), në kthesën e majtë që të ndan nga rruga për…

 • Halil Berisha 46

  Halil Berisha 46

  Prizren, Kosovo

  SinkopaCompany E formuar ne 21 tetor 2008 perfaqson njeren nga kompanit me te sukses’shme ne vendin tone. Permes ketyre viteve SINKOPA ka qene…

 • IS&KAM Peshore

  IS&KAM Peshore

  Apollonia 4

  INSTALIM, SERVISIM, KALAUDIM, AUTOMATIZIM, MODERNIZIM PER TE GJITHA LLOJET E PESHOREVE Kompania e Peshoreve “IS&KAM” mirret me shitjen, furnizimin, mirëmbajtjen,…

 • KRASNIQI TERM

  KRASNIQI TERM

  drenas/negroc

  Ngrohje Qendrore ,Uj dhe sanitari&Elektrike

 • Gostivar

  Gostivar

  Mladan Simonoski 26

  Hardware, Software, Web Design Programe për Kontabilitet , Markete, Restorane dhe Caffe. Servis te Kompjuterave personal dhe laptop.

 • SKAF SHOP

  SKAF SHOP

  Suharek Shirok

  SKAF SHOP Suharekë – Paisje Kompjuterike – Kompjuter Personal/Zyre/Shtepie/ Laptop te firmav te ndryshme – HP/DELL/ACER/IBM/COMPAQ/SAMSUNG/LG/SIEMENS/ Etc…

 • Prizren

  Prizren

  Prizren

  Gazeta Ditore | Te Rejat E Fundit Rreth Lajmeve, Sportit, Kurioziteteve, Showbizit etj

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2015 Adresari.net