38 places in "Telekomunikacion"

 1. FILTRO SIPAS:
 2. RENDIT SIPAS: Vlerësime / Të fundit
 • iGPS

  iGPS

  Qendra Tregtare Prishtine Nr:45

  iGPS ka më shumë se 9 vite që ofron zgjidhje teknologjike për biznese. Përgjatë kësaj kohe ne kemi arritur të…

 • AutoPjesë NSH TOLI

  AutoPjesë NSH TOLI

  Bellanice

  Auto Transportues TOLI  +38649116446 / +37744116445Transport makinash 24h , Mirmbajtja dhe riparimi i automjeteve , Hekurishte !  24h

 • Kujtesa Net

  Kujtesa Net

  Kosta Novakovic, Prishtinë

  Për ne Themeluar në tetor të vitit 1995, Kujtesa është zhvilluar në një udhëheqës kryesor të telekomit në tregun e…

 • Swiss Life Call Consulting

  Swiss Life Call Consulting

  lipjan

  Swiss Life Call Consulting Ofert Punë ne Call Center per te gjithë te interesuarit per Punë Kusht eshte njohja e…

 • Solaborate

  Solaborate

  Bedri Pejani

  Solaborate is a social and collaboration platform dedicated to technology professionals and companies to connect, collaborate, discover opportunities, and create…

 • IPKO

  IPKO

  "Zija Shemsiu", Prishtinë

  IPKO Telekomunikimet, njihet si kompania e telekomunikacionit me rritjen më të shpejtë në Evropë. E themeluar më 1999, IPKO është…

 • Klinë

  Klinë

  Kosovo Klinë

  Gjindemi perballe bankes TEB Te gjitha produket e IPKO Computers,LaptopSoftware  etj

 • Kastriot

  Kastriot

  Kastriot,posta e kosoves

  PTK  (Posta dhe Telekomi i Kosoves) Posta dhe Telekomunikacioni i Kosovës Sh.A. (PTK) është kompani publike e transformuar në shoqëri…

 • PTK Vushtrri

  PTK Vushtrri

  vushtrri,Deshoret e Kombit

  PTK  (Posta dhe Telekomi i Kosoves) Posta dhe Telekomunikacioni i Kosovës Sh.A. (PTK) është kompani publike e transformuar në shoqëri…

 • PTK Gjakove

  PTK Gjakove

  Gjakove,rr uck

  PTK  (Posta dhe Telekomi i Kosoves) Posta dhe Telekomunikacioni i Kosovës Sh.A. (PTK) është kompani publike e transformuar në shoqëri…

1 2 3 4
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2015 Adresari.net