38 places in "Tregtare"

 1. FILTRO SIPAS:
 2. RENDIT SIPAS: Vlerësime / Të fundit
 • RACI

  RACI

  Abedin Rexha

  Na vizitoni dhe binduni.

 • Gllareva

  Gllareva

  Gllarevë / Klinë

  Gllareva E themeluar ne Kline u be shpejt nje nga pikat e referimit ne sektorin e shperndarjes se  produkteve  ushqimore.…

 • BUÇAJ

  BUÇAJ

  42.642873, 21.114489

  Për ne Korporata Buçaj është lidere në Kosovë në fushën e shpërndarjes dhe shitjes së mallrave ushqimore, sanitare, pijeve dhe…

 • Salloni i tepihave “Vali Comm”

  Salloni i tepihave “Vali Comm”

  gjon buzuku vushtrri

      NTP “Vali Comm” operon që nga viti 1994. Veprimtaria kryesore e saj është shitja me shumicë dhe pakicë…

 • Albi Mall
  ALBI OUTLET

  Albi Mall

  Prishtinë, Veterrnik

  Albi Group  Albi Mall (dikur Albi Shopping Center) ka filluar punën në vitin 2006, dhe ka qenë e shtrirë në një…

 • Prizren

  Prizren

  Rr. Rifat Ukimeri p.n. Prizren

  Qendra Tregtare “ABI Center” ose “Bukuria e Prizrenit”, është hapur me 19. Dhjetor 2006, me një sipërfaqe prej 8.000 m2.…

 • Bast – Trade

  Bast – Trade

  rruga prishtine - mitrovice

  BAST – TRADE  Rreth Nesh BAST TRADE u themelua në vitin 1990 si një ndër kompanitë e para private në…

 • ECOTRADE

  ECOTRADE

  Ilir Konushevci, Prishtinë

    ECOTRADE     INNOVATIVE CONSTRUCTING Running a construction business in Kosovo is currently of a great opportunity. Taking into consideration…

 • Mobil Shop & Servis “Unitel”

  Mobil Shop & Servis “Unitel”

  rr. Urim Mehmeti nr.10

  Mobil Shop & Servis “UniTel” filloi veprimtarinë në vitin 2000. Me përkushtimin e madh, dhe me përgjegjësi në ofrimin e…

 • SOCIETA

  SOCIETA

  Zona e re industriale Veternik 10000 Prishtinë .

  Societa gjendet në Albi Mall , kati i dytë nga hyrja kryesore në anën e djathtë . Societa është i…

1 2 3 4
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2015 Adresari.net