23 places in "Edukim"

 1. FILTRO SIPAS:
 2. RENDIT SIPAS: Vlerësime / Të fundit
 • AAB University

  AAB University

  Zona Industriale Prishtine-Fush Kosove

  Kolegji AAB është institucioni i parë jopublik i arsimit të lartë në Kosovë i cili është themeluar menjëherë pas luftës…

 • Universiteti AAB

  Universiteti AAB

  Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë

  Kolegji AAB është institucioni i parë jopublik i arsimit të lartë në Kosovë i cili është themeluar menjëherë pas luftës…

 • Prishtinë

  Prishtinë

  Universiteti AAB Fushë Kosove

  Librari Universitare, e cila kryesisht shet libra akademike!

 • IStar

  IStar

  Rr. "Hakif Zejnullahu" 1 (Ish "Ombudsperson")

  Bota e artit gjithmonë është renditur në kategorinë e gjërave të magjishme, ku përmes tij kemi filluar të mendojmë dhe…

 • Kolegji FAMA

  Kolegji FAMA

  Prishtinë

  Kolegji FAMA  Kolegji Fama është institucion jo-publik i arsimit të lartë i angazhuar në edukimin dhe kërkimin shkencor,  me objektivat…

 • ISPE
  Konkurs

  ISPE

  Pristina, Rr. Adrian Krasniqi

  10 Arsye për të studiuar në Kolegjin ISPE 1.       Literatura Falas! 2.       Biblioteka Evropiane 3.       Këndi i NATO-s 4.       Bashkpunimi me Universitete botërore! 5.       Kurset…

 • Kolegji Universitar i Menaxhmentit Internacional “Globus”

  Kolegji Universitar i Menaxhmentit Internacional “Globus”

  Bedri Pejani

  Kolegji i Menaxhmentit Internacional “Globus” fillimisht ka qenë Universiteti Internacional i Prishtinës është themeluar si bartës Privat i Arsimit të Lartë në Kosovë,…

 • Shkolla e mesme elektroteknike “Gjin Gazulli”

  Shkolla e mesme elektroteknike “Gjin Gazulli”

  Dr. Shpëtim Robaj

  Lëvizja e vitit 1981 morri karakter të plotë kombëtar. Pjesëtarë të kësaj lëvizje ishin edhe nxënësit e shkollës sonë. Demonstratat…

 • Akademia Evolucion

  Akademia Evolucion

  Rexhep Mala no. 21 Prishtinë

  Akademia Evolucion ofron nivelin Bashelor dhe Master të studimeve në drejtime të akredituara nga Agjencia e Akreditimit e Kosovës. Këto…

 • Kolegji Biznesi

  Kolegji Biznesi

  Motrat Qiriazi Prishtinë

  Universiteti BIZNESI i Licencuar nga MASHT-i me nr. 591/02-1 ofron studime në këto fakultete:Fakulteti Ekonomik- Menaxhmenti dhe informatika në biznes,-…

1 2 3
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2015 Adresari.net