138 shpallje

 • Tenda me Qira Gjilan

  Tenda me Qira Gjilan

  Gjilan

  Tenda me qira GjilanTenda me qera GjilanGarden Tenda në Gjilan ju ofron në gjdo kohe Tenda,Tavolina dhe Karriga shumë cilësore…

  2018-05-31, 13:06  Me marreveshje
 • Shitet Toka

  Shitet Toka

  Shtyllas Fier Albania

  Shitet tokaKjo tokë ndodhet 4 km larg bregdetit, gjithashtu eshte 2 km afër Apollonis, Muzeut Arkologjik ne Fier Albania .…

  2017-01-26, 22:17  Çmimi 25€
 • Shitet toka 25 Euro m2 Cmimi i diskutueshem ne By-pass e Fier – Levan në Albania.

  Shitet toka 25 Euro m2 Cmimi i diskutueshem ne By-pass e Fier – Levan në Albania.

  Shtyllas Komuna Levan Fier

  Shitet toka 25 Euro m2 Cmimi i diskutueshem  ne By-pass e Fier – Levan në Albania. Kjo tokë ndodhet 4…

  2017-01-26, 22:17  Me marreveshje
 • Shitet toka zone bregdetare 25 Euro m2 Cmimi i diskutueshem ne By-pass e Fier – Levan

  Shitet toka zone bregdetare 25 Euro m2 Cmimi i diskutueshem ne By-pass e Fier – Levan

  Fshati Shtyllas. Komuna Levan Fier

  Sipërfaqja të cilen e kam në shitje po i paraqes me poshte: Tokat ndodhet ne fahatin Shtyllas ne dy anet…

  2017-01-26, 22:17  Me marreveshje
 • Shitet Toka 1 Hektar e 2 Ari ne Mleqan

  Shitet Toka 1 Hektar e 2 Ari ne Mleqan

  Magjistralja Prishtine - Peje ne Mleqan

  Shitet toka ne mes fshatrave Kijeve dhe Mleqan.Toka gjindet shume prane magjistrales Prishtine – Peje, perballe pompes se benzines EURO…

  2017-01-26, 22:17  Çmimi 2000€
 • Blej toke

  Blej toke

  Tirane Albania

  Blej toke me siperfaqie 3000-4000 m2 qe ndodhet ndermjet Albi Mall, Ravine deri tek QMI (Qendra Mobilieve Italiane) afer Lipianit.…

  2017-01-26, 22:17  Me marreveshje
 • Shitet Toka 3500 m2 ne fshatin Shtyllas Komuna Levan Fier

  Shitet Toka 3500 m2 ne fshatin Shtyllas Komuna Levan Fier

  Fshati Shtyllas. Komuna Levan Fier

  Shitet toka me siperfaqe 3500 m2 ne fshatin Shtyllas Komuna Levan Fier.Ndodhet ne ane te rruges.Me dokumenta te rregullta hipotekore.…

  2017-01-26, 22:17  Me marreveshje
 • marrë kredi siguruar sot

  marrë kredi siguruar sot

  Albania

  Përshëndetje, A keni nevojë për një investitor? A keni nevojë për një kredi për të filluar biznesin tuaj ose një…

  2017-01-26, 22:17  Çmimi 12345€
 • Shitet Toka 1 Hektar e 2 Ari ne Mleqan

  Shitet Toka 1 Hektar e 2 Ari ne Mleqan

  Magjistralja Prishtine - Peje ne Mleqan

  Shitet toka ne mes fshatrave Kijeve dhe Mleqan.Toka gjindet shume prane magjistrales Prishtine – Peje, perballe pompes se benzines EURO…

  2017-01-26, 22:17  Çmimi 2000€
 • Shitet banesa ne qendren e ngushte te Prishtines

  Shitet banesa ne qendren e ngushte te Prishtines

  Qender - Bulevardi "Nena Tereze", Prishtine

  Shitet banesa dydhomëshe e gjysëm në qendrën e ngushtë të Prishtinës.Banesa është ndërtim i vjetër,ka sipërfaqe Neto prej 65 m²…

  2016-03-03, 15:34  Çmimi 110500€
1 2 3 14
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2015 Adresari.net | Shitblerje